Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

hétfő, október 18, 2010

"Ki fogok tűnni,ha tetszik,ha nem!"

Félreértés ne essék,semmi bajom az egyéniségekkel! Nem azt akarom mondani,hogy kövessük a tömeget,és majmoljunk másokat,mert az jó. Egyáltalán nem erről van szó! Egyszerűen csak a csökönyösségről,hogy épp azért se akarom azt,amit mások,hanem csak azért is kirikítok a tömegből,mert én egyéniség vagyok! Legyél egyéniség,de ne egy olyan alkalomból,amire már egy hónapja le lett fixálva,hogy ugyanolyan színű cuccunk lesz ballagáskor. Ha már 30 emberből 28 képes volt elfogadni a kiválasztott színt,akkor a maradék két ember már ne pattogjon,hogy ő épp ezért se! Evvel már félreérthetetlenül kijelentik,hogy ők nem tartoznak az osztályhoz! Igazából ezen egyáltalán nem idegesíteni akarom magam,csak nem értem... Mi a francért nem képes két ember alkalmazkodni a másik 28 döntéséhez? Ha ennyire ki akarnak tűnni a tömegből,hát Istenem,menjenek át a másik osztályba,annál jobban ki sem mutathatják intelligencia hányadosuk szintjét. Ennyit rólatok! =)

4 megjegyzés:

  1. És mi van ha nem? Ennyire nem lehet megérteni egy kicsit sem a másikat? Lehet, hogy nem ellenkezni akarnak, csak szeretnének véleményt mondani!?!
    Mindig csak úgy van, hogy valaki felvet egy ötletet és két ember bevágja, hogy "legyen úgy", és a többi le van szarva... Attól, hogy nem mondják ki, lehet nekik véleményük! És lehet, azért nem mondják el, mert nem akarnak megbántani benneteket!!!

    VálaszTörlés
  2. Már meg ne haragudj,itt nem a másik megbántásáról van szó. Mit lett megbeszélve szeptember elején? Hogy egyforma színű ruhában ballagunk. Beleegyezett mindenki? Igen. Most itt van,így sem tudtunk egy színben megegyezni,hanem legyen kék,és olyan árnyalat,amit te legjobban szeretsz. Erre jön két okostóni a 30ból,hogy ő azért is olyan akar lenni,ahogy azt ő elképzelte. Hadd idézzek egy mondatot abból amit leírtam: "Evvel már félreérthetetlenül kijelentik,hogy ők nem tartoznak az osztályhoz!" És ne haragudj,de ez tényleg így van. Ha ennyire nem vagy képes egy pici tiszteletet adni az osztályod felé,hogy na jó,ez az utolsó napunk lesz együtt,ne rontsak már avval a helyzeten,hogy a csökönyös fejemmel én épp azért is kiközösítem őket a puszta megjelenésemmel,mert én így érzem magam jónak. Ez nem arról szól,hogy ki van,meg ki nincs leszarva. Arról szól,hogy egy abszolút nem vagy hajlandó együttműködni,nem vagy képes tolerálni! És nem mi szarunk le téged,hanem éppen te szarod le amit mondunk,csak dacoskodsz,mint valami óvodás!

    VálaszTörlés
  3. Névtelenhez<--- igen,az oké h kinyilvánitják a véleményüket, de valójában nem mondták el, hogy miért is nem akarnak alkalmazkodni.Más is van akinek nem tetszik, de beleegyezik, mert a TÖBBSÉG azt szavazta. Ha elmondanák,hogy miért nem tetszik nekik, mért nem akarják fölvenni akkor megértenénk. Legalábbis én igyekeznék megérteni, de legalább elfogadnám! Mert,idézem H.-t:,, Nekem semmi bajom a kékkel...'' ha semmi baja nincs vele, akkor mondja meg, hogy mégis miért nem szeretné fölvenni. Ennyi.
    És még egy dolog, az nem igaz, hogy csak néhány ember dönt, hiszen fölirkáltuk az ötleteket(szineket) és SZAVAZTUNK! Mindnyájan akik ott voltunk SZAVAZTUNK!!!!! Úgyhogy senki sincs leszarva! Persze, ha valaki olyan ötlettel jön,ami csak csekély számú embernek tetszik, akkor természetes, hogy lekerül a napirendről.

    VálaszTörlés