Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

szombat, július 07, 2012

Tik-tak-BUMM

Kéremszépen, hozzánk is elérkezett a terrorizmus! Külhonban már hallottam többször is bombariadókról, de kis hazánkban még nem jelentkezett ilyesfajta megfélemlítés ( szerbek közt élünk,kérem, azoknak ha valami nem tetszik, ütnek, nem ijesztgetnek :D persze ez csak egy sztereotíp poén...vagy mégsem?). Persze tettes, bomba nincs, nem is volt... de gyanúsítgatni azért még lehet... szerintem egyértelmű:

A történet:
AS-FM nevű híres rádiónk, mely a Ma zenéjét nyomja a maga 97.5 Hz frekvenciáján, mint minden évben, idén is megrendezte (volna) híres neves bazenpartyját (bazen=medence), mely Adán, az Adica nevezetű élményfürdőnkben foglal helyet. Mutatok is egy linket, aki még nem volt itt,jöjjön el, megéri! Itt is van: http://www.adica.co.rs/index_hu.html
Nos,előzményként meg kell említenem, hogy ez a buli,akármilyen fergetegesnek is ígérkezik,el van átkozva. Az Isten se tudja, hogy csinálják, de valahogy minden évben valami probléma akad, többnyire az időjárással,mivel mindig kifogják azt az egy estét a nyárból,amikor szakad az eső. Mondjuk két éve,amikor még én is eljutottam, nem volt semmi gond, olyan tömeg volt, hogy öröm volt nézni. Ám tavaly elúszott a nagy felhajtás, s mikor később ismét megrendezték, inkább nem akartam elmenni.
Idén viszont új kategóriát fedezett fel a polcon a porosodó Murphy-törvények közt az élet (vagy csupán a konkurencia?), mindenki kapaszkodjon meg, Bombariadót fújtak, s a buli elmaradt... Mondjuk ettől függetlenül az emberek ott lehettek az Adica környékén, de a kapun belülre már nem mehettek. Volt ott kamera is, meg pár riporter, meg egy egész rendőrautó, a tömeg meg nekilódult a központnak. Nagyobb szórakozóhely híján több részre oszlott a nép, ki a Corsaroban, ki Rageben, vagy egyéb helyen kötött ki. Mi szívünk választottja Rage volt, meglepetésünkre Hot Dogot lehetett venni. Kellemes társaság jött össze, s megbeszéltük vala a nyári terveket, illetve újakat találtunk ki önmagunknak, s egymásnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése