Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

csütörtök, július 15, 2010

MiÉéÉéÉéÉéÉéRT????

Ez...sok!...De talán nem is a...De!...Vagy talán...Nem!...Vagy mégis csak...Áh,nem. Ez a világ már tényleg reménytelen. Akármerre böngészek az interneten,előbb-utóbb belebotlok valamilyen másokat kifikázó honlapba. Van,ami érdekes,és vicces is rajtuk,de legjava sablonos blamázs,és lószart sem ér. Szidjuk a cigányt,mert RAJ,akiknek legjava igencsak tehetős családból származik,bár helyesírásuk,és társadalmi értékül valószínűleg igen alacsony,mégis úgy reklámozzák magukat megphotoshoppolt képeikkel,mintha az egész világ a kezükben lenne. Erre egyik általánosbeli tanárom bölcs mondatát idézném,csak,hogy hagyjuk már az észjátszást: "Aki nem tud,és nem tudja,hogy nem tud,az hülye,azt hagyjátok! " Tehát,ha látunk egy úgynevezett Rajt a neten,vagy akár az utcán,akinek a szókincse megegyezik Nagy Feróéval,akkor arra nem kell figyelmet sem vetni. És nem kell az ilyen idióták miatt fikázni minden romát,mert igenis vannak köztük olyanok is,akik ugyanolyan hasznos tagjai a társadalomnak,mint bárki más! Ha viszont csupán irígykedés miatt fikázzuk a rajokat (mivel sok pénzük van,meg minden),akkor az csak a magunk szégyene! =) Utána meg ugye jönnek az EMÓ-k. Helyesebben IIIImók. Ezt már csak azért is erősítettem meg így,mert még régebben,amikor még Zeppelinbe jártam,ott egy ilyen hasonló,lópofa,agyonsminkelt,sajtlukasra piercingezett csaj,meg a pasija ugattak le,hogy az nem Emó,hanem Imó! Na,gondoltam,inkább nem kötözködök,mert elsírják magukat,inkább meghallgattam tartalmas életük hétköznapjait. Meglepő,de igaz,pont olyan emeberek ők is,mint mi,csupán az nem illik a képbe,hogy valami hihetetlen ocsmány és idegesítően csöpögős stílust követnek,mert a divat és a média ezt diktálta csökött kis fejükbe. De,hát mindenki annyira hülye,amennyire csak akar,és másoknak nincs beleszólása... No meg akkor,ha már az idegesítő stílusokról van szó...hmm...hát itt vannak még a (gyö)kérkedő menőcsávók,akár tucc-tucc,fenszi diszkóból való,akár valami dobcsihelő,gitárzúzó,sivalkodós énekű,METÁLARC,aki,ha beszósz neki,megmutatja,hol lakik az atyaúristen! Ezek mellett még lehet válogatni a sok kisebb mellékszereplőből,mint pl a magukat mutogató nőnemű egyedek (12-től 40/50 éves korig),a pózolok "akármivel" emberek,a részegen elaludt és kifestették a fejét,vagy ilyen lúzerek,csövesek,vagy akármi más új kreatív fotóaparát-kreálmány. Kábé ennyiből állnak ezek az oldalak. Tényleg,szeretem én őket nézni,meg olykor-olykor kacajra is fakasztanak,de azért néha elszomorít,hogy mennyi retardált van a világon. És ami a legszomorúbb,hogy ez a JÖVŐ GENERÁCIÓJA BASZD MEG! Én már...nem tudom,merjek e reménykedni...reménykedni,hogy a gyermekeimet nem neveli az egyre gyorsuló világ,az egyre magamutogatósabb celebvilág egy hírnévhajhász,pénzéhes idiótává,vagy esetleg egy világfájdalmú retardált tizenévessé,akinek igazából fogalma sincs arról,mi is zajlik a világban.
Hát azt hiszem,eléggé kitomboltam magam. Megyek,fejest ugrok egy kád jeges vízbe,aztán igyekszem aludni. Kellemes jóéccakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése