Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

csütörtök, július 01, 2010

Blöe

Ég a napmelegtől a kopár szik sarja... Kurva meleg van! Az épp perzselődő falevelek zöld fátyolszerű lobogását bambulom az ablakból,és nem tagadom,marhára unatkozom. Itt ülök a gép előtt,semmi aktuálisat nem tudnék mondani,esetleg azt,hogy a Tisza még mindig fent van. S mivel a Tisza még mindig fent van,úszni sem lehet. S mivel nem lehet úszni,a kis gyermekek otthon punnyadnak naphosszat. Eszem ágában nincs bazenba menni. Akkor már inkább a ciánmérgezés! Egyszerűen nem megy! =D A magyarországiak úsznak,ha akarnak,ha nem. Egyik falu jobban el van árasztva,mint a másik,és még azokat a szerencsétleneket akarták megbüntetni,akik nem elég,hogy elvesztették a házukat,és benne mindenüket,de ha ezt a számukra pár napja még fontos épület-romhalmazt nem bontották le időben,bírságolni akarták a hatóságok. Hát kissé felháborító dolog,ami azt illesse! =S Na mind1. A világ telve van idiótákkal,ezt mindig is tudtuk.
Na most még mindig ott vagyok,hogy unalom van. Öttől negyed7ig autóiskolában leszek,de aztán? Aztán mi legyen? Ássam el magam? Holnapra bár van programom:megyek szülinapra! Jeah! =D Gratulálunk Orsi!! =D
Még annyit mondanék,hogy remélem ifin nem fog esni,mert valakit meg fogok gyilkolni,annyi szent! xD Megyek én inkább el innen. Majd írok máskor,ha lesz miről. Na csocsesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése