Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

kedd, június 08, 2010

Minden kezdet nehéz...

Az a baj,hogy szívesen írnék,csak nem is tudom,hol a fejem,hogy mit is írhatnék,vagy mit ne,vagy,ha mégis,miért,vagy ha nem,miért ne. Tudom,elég bonyolult,kissé bele is fájdul az ember feje,ha elkezd ilyesmin gondolkodni...Többet ér,ha inkább bele se kezdek =D De sajnos már késő,elkezdtem írni,remélem lesz is olvasó...de ha nem,hát sebaj! =D Majd írok magamnak.
Jó lenne valami ütős nyitószöveggel,valami érdekfeszítő hírrel,vagy valami kegyetlen verssel indítani,de sajnos most semmi sincs a tarsolyomban. De nem kell félni,majd lesz,csak az első lépés mindig nehéz =) Előbb-utóbb újra belerázódok a munkába,és minden olyan lesz,mint régen.Remélem =D Itt a nyár végre-valahára,időm lesz,mint a tenger!Igaz még két hét praxát le kell húznom,de nem baaaaj!!Bár a praxa az már semmiség. Pár óra a gyógyszertárban...nem hiszem,hogy mind a tíz napra lenne dolgom. Tavaly is öt helyett három napig voltam,a másik két napra meg ki kellett találnom,hogy mit csináltam xD A tanárnőnek is az a lényeg,hogy a dokumentáció hibátlan legyen,most hogy tényleg elvégezted-e a gyakorlaton,azt már a saját lelkiismereteddel tisztázd le. =D
Ma jó lett volna átugranom adára,hogy megbeszéljem,hogy,s mint lesz ez a gyakorlat,de hát előttem a nyár! Úgy ráérek,hogy nagyon xD Egész 11ig lustálkodtam,és tök jól esik.Az utóbbi két hétben nem volt sok alkalmam aludni,maximum az unalmasabb órákon.Sajnos,lökött tanáraink az utolsó pillanatban tudták meg,hogy nekünk 2héttel előbb véget ér a suli,és az utolsó két hétre sűrítettek be 2 dolgozatot,2dolgozatjavítást,5 ellenőrzőt,és rengeteg felelést,meg beszámolót.Garantált agyhalál volt mindenkinek!De tényleg! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN,SUTTYÓK! De voltak még rosszabb dolgok is a kötelező felelések,ellenőrzők mellett. Pl aki javítani akart,és tanult is rá,becsületesen,volt olyan tanár(nő),aki nem volt hajlandó neki esélyt adni a felelésre.Egyik osztálytársam 3,66-ra állt. Ilyenre javítás NÉLKÜL megadják a négyest!! De ő még direkt megtanult néhány anyagot,hogy bizonyítsa,megérdemli azt a négyest.Jelentkezett,hogy na,szeretne felelni,erre a tanárnő azt mondta,hogy ESSÉLYTELEEEN!! Most komolyan,milyen félresikerült,elmeháborodott,bugyuta,agyhalott,- selejt tanár mond ilyet????ÁÁáá én már nem értek ehhez.Nem is futtatom rajta az agyam! inkább örülök,hogy végre nyár van,jó az átlagom,pénteken ballagtatok,és qrva jó lesz =D na csókolom!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése