Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

kedd, szeptember 28, 2010

Rózsaszín az Isten =D

Most,hogy így visszagondolok,ez a szombat este valami hihetetlen nagy buli volt!Először látogatott el szerény kis hazánkba a régi legenda,Magyarország,és a világ szégyenfoltjainak kikiáltója,a Rózsaszín Pittbull nevű együttes. A koncert körülbelül fél tizenkettőkor kezdődött,a tömeg pedig hatalmas sikolyzuhataggal köszöntötte. Én egy széken állva figyeltem az eseményt,és amint láttam,minden szám közben a tömeg úgy hullámzott,mintha a tenger mozgását nézném éjszaka. Mindenki táncolt,énekelte a szövegeket,ugrált,ordított,tehát a hangulat olyan szinten az egekbe szállt,hogy azt akármelyik Celeb megirigyelné. xD Nekem is jól megfájdult a nyakam a koncert végére. =D Megmutatták legújabb számaik legjobbjait,de a régi jókat sem hagyták ám feledésbe merülni! Megemlékeztünk arról az emberről,aki beszorult egy Zetorba,trükkös Béla bá'ról,megkértük egymást,hogy ne szívjunk füvet,halált küldtünk az összes politikusra,szidalmaztuk azokat a rohadt celebeket,és még sorolhatnám,mi minden volt. A tömeg meg csak őrjöngött. A koncert végére,azaz a második visszahívásra,a szólógitárosnak elszakadt egy húrja,de ennek ellenére még eljátszottak egy számot.=)
A hazafelé út azért már nem volt ilyen kellemes...Negyed négykor indult a busz. Mi már fél 3kor nekiindultunk,hogy biztos legyen helyünk a buszon. Mit ad Isten,a busz már akkor tele volt. Mi az,hogy tele? TÖMVE VOLT! Egy hatalmas,emeletes busz.Minden ülésen ülő ember ölében is ültek,az álló emberek meg,mint a szardíniák,úgy szorongtak. Úgy kellett beljebb nyomni őket,hogy mi is felférjünk. Okosabb személyek inkább taxival mentek haza. Na nem mintha a Bali nem lett volna dugig tömve emberekkel... De ez a szűkölködés már igazán szégyen volt. A busztársaság meg be is kaphatja a f@$zomat,ami igaz,hogy nincs,de csak nekik növesztek egyet,hogy bekaphassák!xD De valószínű,hogy legközelebb már rengeteg hely lesz a buszon,ugyanis a fent szorongó társaság két harmada azt hangoztatta,hogy bizony Isten,soha többé nem utazik busszal,hanem csakis autóval! Meg is lehet érteni. A busz drága,nincs is hely,télen hideg is van,mert nincs rajta fűtés,meg már kéccáz éves,és ki tudja,melyik pillanatban esik szét,vagy robban fel...xD Na jó,ne essünk túlzásokba! Ennyit mára kölkök! További kellemetes naplopást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése