Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

péntek, április 13, 2012

Rettegééééééééééééés!!!!!!!!!!!!!

PÉNTEKTIZENHÁROM BOOOOOOOOOOOZMEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!!

Emberek! Nem kell besz@rni, ez a nap is pont ugyanolyan jelentéktelen nap lesz silány kis életetekben, mint a többi. Kivéve annak, aki a héten dolgozott, na neki most kezdődik a hétvége, annyiban lesz másabb.

Ha olyan eszeveszettül meg vagy győződve arról, hogy ez a retkes babona igaz, meg félsz tőle, meg szörnyűség és tradzsedi jár vele, az a te dolgod, saját magánügyed, elfogadom, nem csinálok belőle ügyet. De ha már fészbukkon nem tudok elmenekülni a k*!va kiírások elől, hogy "Jáááááj, uramisten ez borzalmas" "ittavilágvége" "ma ki se mozdulok a házbóóóóól, mer balszerencse bozmeeeeeeg", az már csak diszkréten szólva is kicseszettül ki tud hozni a sodromból.


Az isten szerelmére ÁLLÍTSÁTOK MÁR LE MAGATOKAT!


Komolyan mondom, a TahóVilág vége óta nem voltam ennyire felbosszantva, amikor egy perc alatt húszezren írták ki h "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, Attilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, uristen, tudtaaaaam, imádlak", már szinte kifolyt a facebook a képernyőből a csöpögésetektől! Ha nektek ez adja életetek értelmét, az egy dolog, de kérdem én, miért kell ezt az én pofámba dörgölni egyszerre az összes ismerősömnek?? (meg egyáltalán minek néz valaki ilyesmit?)

Visszatérve a mai őrjöngésre, Könyves Kálmán urunk megmondá vala régen, hogy boszorkányok pedig nincsenek, s ezzel együttértendő minden egyéb baromság, amiben az oktondi emberek hittek!


A film pedig csak a képzelet szüleménye, ne fossatok be!




Amúgy meg ha ezt a bejegyzést nem osztod meg legalább hatszor, nem reklámozod legalább húsz barátodnak, közben hétféleképpen elmagyarázva a váltóáram hasznosságát ma éjfélig, akkor holnap olyan kib@szottul szét fogom rúgatni a segged az alsónemű gnómokkal, hogy attól koldulsz!


Fákk jeeeeee! (a tegnap emlékére,csak neked Gergő, mert ki tudom mondani)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése