Informatíve:

Az alább olvasható bejegyzésekben írottak és az ismerőseimmel történő mindennapi események között ne keress összefüggést se hasonlóságot! Nem emberekről írok, hanem aktuális érzéseket, gondolatokat közlök, általánosságban véve a körülöttem élőket, fiktív személyekkel való beszélgetéseim által. Nem szeretném, ha a hátam mögöttről koholt történetek visszhangoznának a barátaimat illetve a családomat illetőleg! Köszönöm kedves megértésteket! Pacsi!

szerda, április 04, 2012

Vajdaság sztendápp csillagai

Szombat este volt az élő adás az újvidéki televízión, ahol is a média leendő üdvöskéi mutathatták be profizmusukat a szórakoztatás műfajában. Íme is egy videó a reklámról:
Majd ha fent lesz jútyúbon a műsor is,akkor azt is felnyomatom ide,mert igazán viccesek voltak. Ja a lényeg,amiért ezt itt most helyben megosztottam veletek, az, hogy kedves bátyámuram is szerepelt benne. Marhavicces volt, főleg, ahogy a kamerába nézett! xD Igaz, az ezen a vidin nincs rajta, de ha van aki látta, akkor az tudja, miről beszélek! A másik 3 fickó is kifejezetten tehetségesen ontotta a puruttyaságokat, egyszerűen fantasztikbombasztik volt, és riszpekt annak az embernek, akinek ez a fejéből kipattant! Remélem, hogy gyakran akarnak majd ilyen sztendáppsókat tartani a közeljövőben, hogy minél több elborult agyú ember kapjon az alkalmon, s bátorságot gyűjtsön mások szórakoztatására!

Azért mennyire király már, hogy híres a bátyám. xD Meg nevettetés után mindenkivel volt egy pár perces interjú, és a műsorvezető csaj megmondta a tutit: Bogár Ákos hétköznapi életében rocksztár! :D
Rajta kívül még Norbika volt számomra ismert fellépő, a csodálatos cenzúra táblával, meg a bika fülhallgatóval a nyakában. A másik kettő informatikus volt, akikről fogalmazásom nincs, :D de ők is nagyon ügyesek voltak! Úgy egészében jó volt a műsor!


KÉRÜNK MÉÉÉÉG!!!


SOKAT!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése